Faeries

Faeries

Странице

понедељак, 25. март 2013.

Fairy and snail

I've been pretty busy during the past week. Unforunately, I didn't have much time for doing art. Yet I managed to make a few papercut faeries. I decided to introduce to you one of them - Fairy with the snail.  I have to say that almost every day and wherever I go, I carry with me sketch-book and pen. Then I draw things that come to my mind, or just write down some of my ideas. Well, this fairy was in my sketch-book a few weeks before I made it. There's a lot of sketches and ideas to achieve...


A sada je došao trenutak da proglasim dobitnika knjige. U svemu tome mi je od ogromne pomoći bila moja draga Kisa, koja je bila toliko ljubazna da zapiše imena učesnika, ubaci ih u šešir, a zatim izvuče dobitnika, dok sam ja bila supervizor iza kamere (nešto kao Milka Canić). Dobitnica je moja imenjakinja Katarina sa bloga Piknik u mašti. Čestitam! (Kaća, budi ljubazna, pa mi dostavi tvoju kućnu adresu)
Možete da pogledate i snimak izvlačenja nagrade.


9 коментара:

 1. Isuse, ja ne mogu vjerovati, evo sad ludim od sreće, baš sam se jako nadala i ne mogu vjerovati da sam od svih to ja! Puno ti hvala, da me sad vidiš, kao malo dijete sam skakala, (Dejo-moj suprug me čudno gleda!)Hvala ti još jednom, jedva čekam da stigne! (Katarina Bulut Čolaković, Vladimira Nazora 78, 31 550 Valpovo, Hrvatska)

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Evo, sad je tvoja radost prešla na mene :)
   Stvarno mi je drago što celu ovu stvar doživljavaš na tako divan, dečiji način. A i sama knjiga je pisana upravo u tom duhu - mladalačkom, vedrom i avanturističkom. Verujem da će ti se dopasti :)
   Potrudiću se da je pošaljem što pre! :D

   Избриши
 2. Želim dobitnici puno uživanja u čitanju!

  ОдговориИзбриши
 3. Love the new look of your blog. The banner looks fantastic! :)

  ОдговориИзбриши
 4. The new papercut is wonderful! I love the detail of the ribbon in her hair. :)

  ОдговориИзбриши

Hvala vam što ostavljate komentar :)