Пређи на главни садржај

Faeries

I tried to be active these days. So I finished the previous fairy and put her in some floral setting. I started also another one...At this point I am pretty occupied with things from fairy tales and fantasy. The only thing I want is to be far, far from reality.



I would like to thank Anne (Anne simle crochet) because she gave me the award. She has a great blog where you can see planty of her crocheted creations: bookmarks, bracelets, wallets, hats, baby clothes...Everything is really wonderful! Thank you Anna!


Коментари

  1. Hola Katherine, eres una artista y la fantasía que te surge es lo más grande eres fabulosa y por eso te mereces el premio y todos los que te den, yo también te doy a ti las gracias por dármelo a mí, no sé si me lo merezco pero yo si me lo lleve no he podido aun colgarlo aunque lo tengo pendiente y lo hare en breve, me encanta tu trabajo, besitos.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you, Matilda! I gave you the award, because I really like your blog and I think you're absolutely deserved it. I enjoy to stop by on your blog and see all the wonderful things that you create. Although I do not know Spanish (I use google translator) I hope to stay in touch with you.

      Избриши
  2. Mnogo,mnogo mi se dopadaju,ocarana sam,najbolje do sada.Izgleda da je najlepse daleko od realnosti:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Bojana, drago mi je da ti se sviđaju. Nadam se da ne stojim u mestu i da se stvari pomeraju napred, a to pre može da vidi neko ko posmatra sa strane, nego ja.
      A realnost?! Volela bih da mogu da budem još dalje:)

      Избриши
  3. Svaki put kada zakoračim na tvoj blog kao da uđem u drugi i ljepši svijet. Radujem se tvojim postovima, uvijek!
    Prelijepe siluete, voljela bih imati nekoliko tvojih silueta ;)
    A, čujem i nove pjesme - prelijepe!!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Selma!
      Mogla bih da pripremim nekoliko silueta za poklon. Uostalom, uskoro se bliži godišnjica mom blogovanju, pa bi to mogao da bude povod.
      U pravu si, tu su nove pesme. Između ostalog i muzika koju je Čaplin komponovao za svoje filmove. Čudesan je.

      Избриши
  4. Vile mi se mnogo sviđaju. Rekla sam već da volim vilinski svet. On mi je uvek čaroban, pozitivan, lep. Tamo se uvek dešava nešto što vide samo odabrani. Bar je tako u crtanim filmovima.
    Ne mislim da je to daleko od realnosti, samo je skriveno od realnosti, duboko u našem srcu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, tu je negde u nama. Ali ja sam imala na umu nešto drugo. Imam običaj, kad sam u lošem duhovnom stanju da radim kao luda, prosto da ne bih mislila o onome što me muči. Ovaj post je imao poduži uvod na srpskom, koji sam izbrisala jer mi je delovao depresivno i previše lično.
      No, nije to toliko ni bitno, proći će, valjda:)

      Избриши
  5. Poznaješ li bloggericu Bluebell Boo? Mislim da biste vas dvije imale zajedničkih tema, i ona voli fantasy :)

    ОдговориИзбриши
  6. Skoro sam pronasla ovaj blog i moram priznati totalno sam ocarana tako da se non stop vracam da vidim sta sve tu ima.Siluete no coment,svaka cast!Cim skapiram kako se dele nagrade :))) moja prva ide za ovaj blog.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala! Raduje me da voliš da navratiš. Moram da priznam da si me baš razveselila ovim tvojim komentarom, mnogo je simpatičan :D

      Избриши
  7. Veoma mi se dopadaju tvoje siluete-vile.Stvarno su posebne,izgledaju kao da su iz nekog posebnog ,neznog i pazljivog letnjeg sveta.
    Srecna sam sto si ubacila pesme iz Caplina,a i i ''Once upon a December'',jer su i crtani i pesma sjajni.(^-^)b

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Kissa. Divno si ih opisala :)
      A Čaplin se baš uklopio u celu ovu priču, zar ne?

      Избриши
  8. Love your silhouettes !
    Have a nice week.
    Thanks for your message.
    Hug
    Anna

    ОдговориИзбриши
  9. Čudovite, pravljične silhuete. Zelo so mi všeč.

    ОдговориИзбриши
  10. Pogledaj ovo,dopasce ti se:) http://www.allthingspaper.net/2013/02/dreampapercut-nature-and-love-inspired.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AllThingsPaper+%28all+things+paper%29

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prelepo je! Naročito mi se dopada kako su rešene krošnje drveča. Mnogo ti hvala!

      Избриши
  11. Velike umjetnosti nema bez velike boli, netko je jednom rekao. Mislim da je to zajedničko svima koji stvaraju...ja osobno rijetko crtam kad sam potpuno zadovoljna i sretna, najčešće kad sam tužna ili nostalgična, oduvijek tako. I ti radovi mi budu najbolji. Ipak se nadam da će tvoji problemi i brige proći :) A vile su prekrasne...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti...i za reči podrške i za pohvalu mojim radovima:) Proći će, svakako...jednog dana

      Избриши
  12. Tvoje scene začarane šume su prosto očaravajuće! Divni su radovi i prekrasan ukras!

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Hvala vam što ostavljate komentar :)

Популарни постови са овог блога

Mi smo Robin, Hud i Džon, veseli drugari...

Ovu glupavu pesmicu iz crtaća pevamo već godinama u raznim prilikama, bilo da smo na plivanju ili sankanju. E, sad, pošto nas je tri, morale smo Robina Huda da podelimo na dva dela i sećam se da je Joja, dok je bila manja, stalno ponavljala kako hoće ona da bude Hud.  Robin, Hud i Džon spremni za sankanje A, onda se, iznenada naša mala družina proširila. Deda Mraz nam je 1. januara doneo novu drugaricu za čajanke i sankanje. Ja sam postala srećna tetka treći put, a Kisa i Joja su dobile sestru od strica. Jedva čekamo da malo poraste, pa da počnemo da je vučemo sa sobom. Inače, dobila je ime po prababi Ljubici. Palčica - bubamara                                                                            ******       Divni su bili ovi snežni dani. Skoro da sam zaboravila zašto sam ih nekad toliko volela. A, onda su me ove dve moje veštičice odvukle na sankanje. I ja sam se odmah setila zašto volim zimu... Sankale smo se do iznemoglosti; dok nismo bile sasvim mokr

Životinjice od testa

Ne znam kako je u drugim kućama, ali u našoj pred praznike svako ima određena zaduženja, koja se ponavljaju iz godine u godinu. Jedna od obaveza koju imamo Kisa, Joja i ja jeste da za Vaskrs pravimo miliprote. Običaj je da se od testa prave razne domaće životinje i ono što je najzabavnije je što nam ovi naši matori dopuštaju da radimo i pravimo šta god hoćemo. Mi tako počnemo da pravimo, pa se onda posvađamo, pa onda jedna drugoj pomažemo, pa se smejemo, da bismo na kraju dobile čitav zoološki vrt. Ponekad je, čak, teško utvrditi koju smo vrstu životinje napravile, bude tu i slučajnih zmajeva i raznih krilatih i repatih životinja, ali u toj raznolikosti i jeste lepota. Ovo što liči na zmaja je u stvari poni, a ovo na guzi mu je tetovaža u obliku cveta :) Nemojte da se iznenadite što skoro svaka životinja (pa čak i ptica) ima crnu tačku na stomaku - to joj je pupak. To je bila izričita Jojina želja.  *** Na kraju ovog kratkog posta mi ostaje da

Novi crteži (New drawings)

Riđi mišar(Long-legged buzzard) Crna lunja (Black kite) Crni orao (Black eagle) Mišar (Buzzard) Petao (Rooster) Naše dvorište (Our yard)